ΝΕΑ

Δελτίο τύπου 22/02/2022

Πόσιμο νερό για το Κομπίτσι

-Μετά την εγκατάσταση μονάδας αντίστροφης όσμωσης

-Προς ολοκλήρωση και τα έργα επέκτασης δικτύου αποχέτευσης

Τα έργα που εκτελεί η ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ στην περιοχή «Κομπίτσι» επισκέφθηκε η πρόεδρος της Επιχείρησης και δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πορεία υλοποίησής τους. Πρόκειται για σημαντικά για την περιοχή έργα τα οποία ανέμενε εδώ και χρόνια η περιοχή καθώς αφορούν σε επέκταση δικτύου αποχέτευσης αλλά και σε λειτουργία μονάδας αντίστροφης όσμωσης με την οποία παρέχεται στους κατοίκους πόσιμο νερό.

Η Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ Μερόπη Υδραίου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών επισημαίνοντας ότι η επιχείρηση ικανοποιεί με αυτά μια σημαντική ανάγκη των κατοίκων της περιοχής. Σε ό,τι αφορά το έργο εγκατάστασης μονάδας αντίστροφης όσμωσης έχει ολοκληρωθεί και πλέον οι κάτοικοι του Κομπιτσίου μπορούν να προμηθεύονται πόσιμο νερό από την κεντρική βρύση που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού. Τα έργα δε επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης βρίσκονται και αυτά σε φάση ολοκλήρωσης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, τα έργα αφορούν σε:
1. Επέκταση δικτύου αποχέτευσης Κολόκι Κομπιτσίου προϋπολογισμού 24.018,44€ με ΦΠΑ. Σύμφωνα με τη μελέτη και την τεχνική έκθεση του έργου τοποθετείται νέος αγωγός μήκους 175 μ καθώς και 12 παροχές.
2. Επέκταση δικτύου αποχέτευσης Χυτηραίικα Κομπιτσίου προϋπολογισμού 33.159,16 ευρώ με ΦΠΑ. Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα τοποθετείται νέος αγωγός μήκους 300 μ. Καθώς και 15 παροχές.
3 Το τρίτο έργο αφορά στην προμήθεια και και εγκατάσταση μίας μονάδας αντίστροφης όσμωσης στο Κομπίτσι προϋπολογισμού 21.080 ευρώ με ΦΠΑ. Η νέα μονάδα αφαλάτωσης νερού εγκαταστάθηκε ήδη σε στεγασμένο κατάλληλο χώρο του Τ.Δ. Κομπιτσίου και έχει τη δυνατότητα παραγωγής και διάθεσης ποσότητας , τουλάχιστον 200 l/h( λίτρων ανά ώρα) κατ' ελάχιστον με δυνατότητα αν απαιτηθεί έως 400 l/h( λίτρων ανά ώρα), πόσιμου νερού.

 


ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. 07:00 - 14:30
ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ
Για την εξ. πελατών δείτε στη σελίδα Εξυπηρέτηση Πελατών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • ΚΕΝΤΡΙΚΑ
  • 9η πάροδος Ι. Θεοτόκη 1
  • 26610 42362
  • 26610 44110
  • info@deya-ker.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ

  • Πλάντραφος, Ποταμός, Κέρκυρα
  • 26610 39516
  • support@deya-ker.gr
© 2023 ΔΕΥΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Created by open.tech.