ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τις τελευταίες ημέρες έχει  παρατηρηθεί έλλειψη νερού σε περιοχές κυρίως της Βορειοδυτικής Κέρκυρας (πρώην δήμου Αγίου Γεωργίου). Αιτία του προβλήματος είναι η υπερκατανάλωση νερού σε συνδυασμό με την παρουσιαζόμενη χαμηλή στάθμη των υπαρχουσών γεωτρήσεων.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ εργάζονται καθημερινά προς επίλυση του προβλήματος εξετάζοντας και τη δυνατότητα παροχής νερού από άλλες πηγές. Παράλληλα,  αναμένεται η ηλεκτροδότηση και νέας γεώτρησης, η λειτουργία της οποίας εκτιμάται ότι θα επιλύσει συνολικά το πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι τις περιοχές ΣινιέςΚέντρωμα και Γιμάρι, όπου υπήρξε σοβαρό πρόβλημα λειψυδρίας, τα συνεργεία της ΔΙΑ.Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ. εργάζονται προς την ολοκληρωμένη επίλυσή του.

Η ΔΕΥΑΚ απευθύνει θερμή παράκληση προς τους καταναλωτές να μην κάνουν αλόγιστη χρήση νερού και να περιορίσουν την χρήση του σε αυστηρά οικιακή και μόνο.

Το νερό είναι πολύτιμο αγαθό και πηγή ζωής


 

Λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτή την περίοδο, παρατηρείται χαμηλή στάθμη των πηγών και των γεωτρήσεων με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή έλλειψη νερού.


Λόγω ζημιάς στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης της πόλης, η οποία επισκευάστηκε νωρίς σήμερα το πρωί, παρατηρείται θολότητα στο νερό σε ορισμένες περιοχές. Το πρόβλημα αυτό θα αποκατασταθεί πλήρως τις επόμενες ώρες.


Κλειστά για το κοινό θα παραμείνουν τα γραφεία και οι τεχνικές υπηρεσίες της Επιχείρησης στην πόλη της Κέρκυρας μετά την επιβεβαίωση δύο κρουσμάτων κορονοϊού. Η απόφαση αυτή ελήφθη με γνώμονα την προστασία της υγείας τόσο των υπαλλήλων και των οικογενειών τους όσο και των πολιτών, χωρίς ωστόσο να συντρέχουν σοβαροί λόγοι ανησυχίας.


“Μη σπαταλάς το νερό σήμερα, για να μην το στερηθείς αύριο”

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού έχει στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας απέναντι στο πολυτιμότερο αγαθό που μας είναι απολύτως απαραίτητο για την επιβίωσή μας, το νερό.  Η παγκόσμια ημέρα για το νερό καθιερώθηκε στη συνδιάσκεψη του ΟΗΕ σχετικά με το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας το 1992.


Η Δ.Ε.Υ.Α. Κέρκυρας προχωρά στην πρόσληψη, με δυο συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διαφόρων ειδικοτήτων, 15 και 17 ατόμων αντίστοιχα για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που δημιουργήθηκαν από τη λήψη έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid 19»


Η Δ.Ε.Υ.Α. Κέρκυρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διαφόρων ειδικοτήτων, συνολικά 17 ατόμων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που δημιουργήθηκαν από τη λήψη έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid 19»


Σελίδα 1 από 13

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. 07:00 - 14:30
ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ
Για την εξ. πελατών δείτε στη σελίδα Εξυπηρέτηση Πελατών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • ΚΕΝΤΡΙΚΑ
  • 9η πάροδος Ι. Θεοτόκη 1
  • 26610 42362
  • 26610 44110
  • info@deya-ker.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ

  • Πλάντραφος, Ποταμός, Κέρκυρα
  • 26610 39516
  • support@deya-ker.gr
© 2021 ΔΕΥΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Created by open.tech.