ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της πόλης στη Χρυσηίδα θα υπάρξουν διακοπές στην υδροδότηση στην περιοχή της πόλης και των προαστίων (στα υψηλά σημεία).


 

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ηλεκτρολογικών βλαβών στα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ που προέκυψαν σε αρκετά σημεία του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, υπάρχει διακοπή υδροδότησης στις Δ.Ε Λευκιμμαίων και Δ.Ε Κορισσίων καθώς επίσης και στις θέσεις Χλωμοτιανά και Χλωμό της Δ.Ε Μελιτειέων. 


Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ηλεκτρολογικών βλαβών στα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ που προέκυψαν σε αρκετά σημεία του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, υπάρχει διακοπή υδροδότησης στις Δ.Ε Λευκιμμαίων και Δ.Ε Κορισσίων καθώς επίσης και στις θέσεις Χλωμοτιανά και Χλωμό της Δ.Ε Μελιτειέων


Η επισκευή της ζημιάς του αγωγού "Γεωτρήσεων Χρυσίδας -Δεξαμενών Ανάληψης’, λόγω πολύ μεγάλης δυσκολίας επισκευάστηκε στις 6:30 το πρωί. Αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση της πόλης σταδιακά έως αργά το απόγευμα .


Η επισκευή της ζημιάς του αγωγού ‘γεωτρήσεων Χρυσίδας- Δεξαμενών Ανάληψης’, στην περιοχή της Χρυσιδας, θα επισκευαστεί κατά τις νυχτερινές ώρες σήμερα Δευτέρα 3/7/23 προς Τρίτη 4/7/23, προκειμένου να υπάρξει η μικρότερη δυνατή διακοπή στην υδροδότηση της πόλης της Κέρκυρας.


Ενημέρωση για την έκτακτη διακοπή υδροδότησης στην πόλη της Κέρκυρας λόγω ζημιάς στην οδό Ακαδημίας. Τα συνεργεία της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ θα αποκαταστήσουν τη βλάβη τις πρώτες πρωινές ώρες.


Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι έκτακτες επισκευές στον υποσταθμό μέσης τάσης στο κεντρικό αντλιοστάσιο της Χρυσηίδας εξαιτίας της εκτεταμένης ηλεκτρολογικής βλάβης που σημειώθηκε στις 28-05-2023.


Σελίδα 1 από 14

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. 07:00 - 14:30
ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ
Για την εξ. πελατών δείτε στη σελίδα Εξυπηρέτηση Πελατών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • ΚΕΝΤΡΙΚΑ
  • 9η πάροδος Ι. Θεοτόκη 1
  • 26610 42362
  • 26610 44110
  • info@deya-ker.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ

  • Πλάντραφος, Ποταμός, Κέρκυρα
  • 26610 39516
  • support@deya-ker.gr
© 2023 ΔΕΥΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Created by open.tech.