ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των έκτακτων επισκευών που εκτελούνται στον κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα στο κεντρικό αντλιοστάσιο της Χρυσηίδας, μετά την εκτεταμένη βλάβη που σημειώθηκε χθες 28-05-2023, θα υπάρξουν ολιγόωρες διακοπές στην υδροδότηση, στην περιοχή της πόλης και των προαστίων.


 

Ενημέρωση για την έκτακτη διακοπή υδροδότησης στην πόλη της Κέρκυρας λόγω μεγάλης και ιδιαίτερα εκτεταμένης ηλεκτρολογικής βλάβης στο κεντρικό αντλιοστάσιο της Χρυσηίδας. Η αποκατάσταση της ομαλής υδροδότησης θα γίνει σταδιακά σε όλα τα σημεία της πόλης.


Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δολιοφθοράς σε όλες τις γεωτρήσεις ύδρευσης στη θέση Νεοχωράκι, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις ΔΕ Λευκιμμαίων και ΔΕ Κορισσίων μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες από τα συνεργεία της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ.


Λόγω  πτώσης δένδρου σε καλώδια του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ που σημειώθηκε χτες βράδυ, στην περιοχή της Χρυσηίδας δεν λειτουργεί το αντλιοστάσιο που τροφοδοτεί τον κεντρικό αγωγό ύδρευσης. Για το λόγο αυτό θα σημειωθεί  διακοπή νερού στην πόλη της Κέρκυρας.


Ενημέρωση για την διακοπή υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή του Ποταμού, από τις 9:00 το πρωί, την Κυριακή (16.10.2022), λόγω μεγάλης και ιδιαίτερα εκτεταμένης βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης.


Ενημέρωση για την έκτακτη διακοπή υδροδότησης στην περιοχή των οδών Ζαμπέλη, Παδοβά, Ακαδημίας.

Τα συνεργεία της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης εργάζονται για την άμεση επισκευή και αποκατάσταση της ζημιάς.


Τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης μετά από επισταμένες προσπάθειες για την ανίχνευση και τον εντοπισμό αφανούς διαρροής στο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής του Ποταμού προχώρησαν στην άμεση επισκευή της ζημιας σήμερα το πρωί.


Σελίδα 1 από 13

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. 07:00 - 14:30
ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ
Για την εξ. πελατών δείτε στη σελίδα Εξυπηρέτηση Πελατών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • ΚΕΝΤΡΙΚΑ
  • 9η πάροδος Ι. Θεοτόκη 1
  • 26610 42362
  • 26610 44110
  • info@deya-ker.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ

  • Πλάντραφος, Ποταμός, Κέρκυρα
  • 26610 39516
  • support@deya-ker.gr
© 2023 ΔΕΥΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Created by open.tech.